PÅ GÅNG

FÖR ATT FÖRSÄKRA OSS OM ATT ALLA TAGIT DEL AV DEN INFORMATION ANGÅENDE COVID-19 SOM VI TIDIGARE SKICKAT UT VIA ADMENTUM LÄGGER VI OCKSÅ UT DEN INFORMATIONEN HÄR PÅ HEMSIDAN.

HJÄLP TILL ATT FÖRHINDRA SMITTSPRIDNING
NATUR- & MILJÖSKOLAN FÖLJER FOLKHÄLSOMYNDIGHETENS REKOMMENDATIONER
VILKET INNEBÄR ATT:

• KÄNNER DU DIG SJUK MED SYMPTOM SOM SNUVA, HOSTA ELLER FEBER SKA DU FÖRSÖKA LÅTA BLI ATT TRÄFFA ANDRA MÄNNISKOR. DET GÄLLER ÄVEN OM DU BARA KÄNNER DIG LITE SJUK. DU SKA INTE GÅ TILL JOBBET ELLER SKOLAN. DET ÄR VIKTIGT ATT INTE RISKERA ATT SMITTA ANDRA.

• ELEVER OCH PERSONAL MED DESSA SYMPTOM SKA STANNA HEMMA FRÅN SKOLAN OCH VARA SYMPTOMFRIA FRÅN SJUKDOM I 48 TIMMAR INNAN DE KOMMER TILLBAKA TILL SKOLAN.

• PERSONER MED DESSA SYMPTOM SOM T EX SKA HÄMTA OCH LÄMNA BARN FÅR EJ GÅ IN I LOKALERNA.

VI FÖLJER FOLKHÄLSOMYNDIGHETENS REKOMMENDATIONER OCH UPPDATERAR NÄR FÖRÄNDRINGAR SKER.
SENAST UPPDATERAD: 20200313

STYRELSEN NATUR- & MILJÖSKOLAN I ÅMÅL.

SJUKANMÄLAN
GÖRS I SKOLPLATTFORMEN